Tilbake
Julie Lunde Lillesæter

HANNEMONE OG HULDA

Hulda og Hannemone er hulder og havfrue. En lever i skogen og en i havet. En gang i året er det duket for fest. Da skal man finne sin make. For huldre er dette tømmermenn. For havfruer er det sjømenn. Men verken Hulda eller Hannemone finner noen som passer. Eventyrlysten er stor og de drar ut i verden og der finner de hverandre.

Med fargerik og blomstrende strek tegner debutboka til Jenny Jordahl en verden hvor man kan stille spørsmål ved det bestående og trangsyn på en humoristisk og klok måte.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Akershus fylkeskommune, kulturseksjonen, DKS-enheten
  • Kunstnere/grupper: Jenny Jordahl
  • Idé/opplegg: Jenny Jordahl i samarbeid med litteraturprodusent i Den kulturelle skolesekken i Akershus, Eldrid Johansen

Om kunstner / utøver / gruppe

Jenny Jordahl er illustratør, designer, blogger, tegneserietegner og forfatter. Hun er velkjent for sine samarbeidsprosjekter med Marta Breen, med bøker som F-ordet, 60 damer du skulle ha møtt og Kvinner i kamp. Førstnevnte tittel fikk Kulturdepartementets Fagbokpris i 2015. Jenny lager sin egen tegneserie: Livet blant dyrene, og illustrerer den faste tegneserienGrønne greier i Aftenposten junior, skrevet av Ole Mathismoen. Boka Grønne greier. Om natur og miljø og sånt kom i 2018.

Publikumskommentarer