Tilbake
Sant & Usant
Sant & Usant

MED HJERTET I DANSEN

MED LIDENSKAP FOR DANS

”Med Hjertet i dansen” er en film om gleden i å danse og ønsket om å bli god - men mest av alt om hvor godt det er å ha en venn å støtte seg til når ting blir vanskelig. 

 I denne dokumentarfilmen møter vi tre jenter som drømmer om å bli best i dans og deres kamp om å få det til. Vilde på tolv år er rå på Halling-dans og ønsker å bli norgesmester. Hun trener ustoppelig for å klare å konkurrere i det guttedominerte dansemiljøet. Ruth derimot drømmer om å bli cheerleader, noe som setter morens holdninger på test. Nastya på tolv og hennes lillesøster på sju lever og ånder for ballett og går på et krevende ballettinstitutt i Russland. Der er det vinn eller forsvinn som gjelder.

’Med hjertet i  dansen’ er en film om lidenskap, samhold og familiebånd når store drømmer skal bli til virkelighet.

Regissørene Erlend E. Mo, Victor Kossakovsky og Hanne Heilborn har laget en del hver til filmen ”Med hjertet i dansen”. Erlend har laget historien om Vilde fra Norge, Victor om Nastya fra Russland og Hanna om Ruth fra Sverige.

Filmen har premiere oktober 2016.

Lærerveiledning

Vi vil vite hva  elever og lærere syns om filmopplevelsene dere får gjennom Den kulturelle skolesekken. Send gjerne en mail med ris eller ros til produsent Siri Natvik.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Akershus fylkeskommune, kulturseksjonen, DKS-enheten
  • Idé/opplegg: Sant & Usant i samarbeid med DKS Akershus

Publikumskommentarer