Tilbake
Signe Fuglesteg Luksengard
Signe Fuglesteg Luksengard
Signe Fuglesteg Luksengard

DU OG JEG OG VI 2, 3, 4

Du og jeg og vi 2 – 3 – 4 er en groovy barnekonsert som lærer publikum å klappe på 2 og 4!

Trioen har med seg selvskrevne låter der man blant annet får møte Mr. Regnværssky som ikke føler seg hjemme noe annet sted enn i ørkenen og gamle fru Rosenstrøm som ikke er som andre fruer – hun pønsker nemlig på å rane banken. Låtene har stor sjangerbredde; eksempelvis en ballade om livet i havet, en skikkelig boogie-låt om promping (Fjerteprompeboogie) og en folkemusikk-inspirert låt som heter Skiløypeslått. Likevel er det en rød tråd som går igjen, og det er et ønske om å lære barn (og lærere) til å klappe på 2 og 4. Bli med på Klappjakt og klapp grooven på plass!


"Vi har et litt humoristisk mål om å lære barna å klappe på 2 og 4, noe vi mener er viktig i dag da mange foreldre klapper notorisk på 1 og 3. Det er også viktig for oss å fokusere på improvisasjon og frihet, og vi som er musikere i prosjektet har alle høyere utdanning innen rytmisk musikk og improvisasjon - og liker å leke oss i det musikalske landskapet.

I 2017 jobber bandet med innspilling og produksjon av en helt ny barneplate med nye orginalverk, et stjernelag av dyktige musikere og Geir Holmsen(Maj Britt Andersen, Silje Nergaard, Jon Eberson Group)

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Akershus fylkeskommune, kulturseksjonen, DKS-enheten
  • Produsent: Einar Thorbjørnsen
  • Idé/opplegg: Utøverne i samarbeid med produsent

Om kunstner / utøver / gruppe

JULIE FALKEVIK TUNGEVÅG spiller masse ulike pianoinstrumenter som piano, keytar, melodika og trekkspill.

Hun spiller også gitar og synger masse. Julie har studert musikk i mange år og jobber som frilans musiker med artister som Ine Hoem og Synne Sanden. Hun jobber også som pedagog i Oslo musikk- og kulturskole. Liker: å svømme i havet, bake boller og å spille musikk Favorittinstrument: Harpe!!

ELLEN BREKKEN liker seg best i bassavdelinga og sjonglerer mellom kontrabass, elbass og tuba. Hun synger også, og spiller gitar! Hun spiller med et band som heter Hedvig Mollestad Trio, og spiller også masse musikk på teater i Oslo. Liker: Å se på tog, bade og å plukke bær i skogen Favorittinstrument: Trommer!!

ELISABETH MØRLAND NESSET spiller på alt hun kan slå på: trommer, klokkespill, vaskebrett, triangel og cymbaler. Hun spiller i et rockeband som heter Phone Joan og med artister som spiller mye forskjellig musikk. Elisabeth har studert trommer lenge og har til og med en mastergrad i trommer! Hun jobber som frilans musiker og pedagog i Oslo musikk- og kulturskole og i Sande kulturskole.  Liker: å slå på ting for å høre hva slags lyd det lager, popcorn og fosser. Favorittinstrument: Triangel!!

Publikumskommentarer