Tilbake
Tanja Steen
Tanja Steen

LABYRINT

"Labyrint" en danseforestilling å gå seg vill i!
Med utgangspunkt i henholdsvis Enebakk og Gjerdrumslabyrinten laget av 5. klasse (se Labyrint under visuell kunst) vil 5 dansere innvie kommunens egen labyrint med en kul hip hop forestilling i skolegården. En labyrint er et et eldgammelt system av kompliserte ganger som er skapt for å forvirre gjennom kompliserte passasjer og tunneller. Labyrinten kunne også være en rituell danseplass. Danserne skaper en reise i og gjennom labyrinten hvor bevegelse, rytme og musikken leder an. 

I forkant har alle elevene vært gjennom en kort workshop på 20 minutter og en del av forestillingen er menneskelige labyrinter laget av elevene.

Selve forestillingen ute varer i 20 minutter og spilles uavhengig av været!
Workshopen i forkant er inne, elevene deles i fem grupper og jobber med hver sin danser.Til dette kan man bruke gymsalen eller klasserom som er ryddet.

Koreografi:
Christine Nypan har Bachelor i Jazz fra Off-Jazz og L’AID i Paris 2007 og er utdannet vedTony Maskot’s tverrfaglige hip hop utdannelse i Paris 2006. Chriz Jobber med internasjonale danse kompanier  og  også deltatt, vunnet og vært dommer i Battles i Norge og Internasjonalt. Chriz har fordypet seg i hip hop og house kulturen og spesialisert seg i House Dance. Dette har ført henne fra Oslo, Paris via Rio til New York.

Jens Trinidad er født og oppvokst i Oslo, og har sin bakgrunn i ’Streetdance’, der han har spesialisert seg innenfor hiphop og house-dance. Han var 11 år da han startet å danse på X-ray Ungdomskulturhus. Uten formell utdannelse, har Jensopparbeidet sitt kunnskap gjennom jobb erfaringer, inspirasjonsreiser og egentrening. Han jobber både innenfor kommersielle produksjoner og i det frie scenekunst feltet. Medlem av Cre8, og er i dag kunstnerisk ansvarlig for crewet.

Dans:
Marikken Heitkøtter, Mathias Jin Budtz,  Quyen Nguyen, Christine Nypan og Jens Trinidad 

Teknikk:
Nikolay Nypan


Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Akershus fylkeskommune, kulturseksjonen, DKS-enheten

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer