Tilbake
Verena Scholz og elever
Verena Scholz og elever
Verena Scholz og elever
Verena Scholz og elever

SCREENING

En interaktiv multimediautstilling

"Screening" betyr å undersøke og å kaste lys på noe.Dette skal elevene eksperimentere med sammen med mediekunstneren Verena Scholz. Hun vil vise sitt eget verk, en "multimedia-screening-installasjon" og elevene vil ta del i verket. De vil få  være med å eksprimentere med ulike motiver som blant annet egen kropp. Lys og skygge vil forandre seg alt etter bevegelser og ulike avstander fra prosjektor gir nye bilder. Det elevene lager dokumenteres med foto. Fotoene blir vist til alle på slutten sammen med en oppsummering av hva elevene har vært med på.

Utstillingen er en opplevelse som gir nye erfaringer og utfordringer til å tenke i mange dimensjoner samtidig, lys, skygge, sted, rom, motiv, størrelse, avstand og stimulerer til bruk av teknikk som et kreativt verktøy.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Akershus fylkeskommune, kulturseksjonen, DKS-enheten
  • Kunstnere/grupper: Verena Scholz
  • Idé/opplegg: Verena Scholz

Om kunstner / utøver / gruppe

Verena Scholz, født 1975 i Hamburg, er en tysk-norsk videokunstner,  utdannet i Kunst & Medien ved Carl von Ossietzky Universitet Oldenburg i Tyskland. I Norge har hun deltatt både på  Østlandsutstillingen og Høstutstillingen. Verena har siden 2005 formidlet egne og Nasjonalmuseets vandreutstillinger i Vestfold, Oppland, Hedmark, Akershus og Nordland.

Publikumskommentarer