Tilbake
Synne Øverland Knudsen

(TILRETTELAGT) NO. 4

Låter om smått og stort

Emilie, Ingeborg og Julia har spilt sammen i mange år. De er bestevenner, og burde kanskje kalt seg «bestevenn-bandet»?  I stedet ble navnet No. 4 – siden det var det fjerde navnet på bandet. De skriver morsomme og rare sanger på norsk, som handler om små og store ting. Hverdagen. En følelse. Livet - på sitt aller ærligste - og herligste! No 4 lar ord og toner spille på lag, og i et nærmøte med dem, risikerer vi å bli truffet midt i lattermuskelen eller rørt i hjerterota. Melodiene er harmoniske og inspirert av både pop, jazz og viser, mens tekstene ofte er inspirert av rim og rytme fra hiphop-verden. No.4 er ekte døtre av Oslo og det er ingen tvil om at hjertene banker for byen hvor de har bodd og spilt musikk sammen hele livet.

Det er No 4 i duoformat, dvs Emilie og Ingeborg, som kommer på besøk til dere og som gleder seg masse til det!

Via lenkene til høyre på siden, kan du høre dem snakke om sangen OSLO FORTELLER og se tilhørende video laget av Andrè Chocron, en anerkjent filmmaker som bruker kamera som et instrument!Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Akershus fylkeskommune, kulturseksjonen, DKS-enheten
  • Produsent: Ann-Cathrin Tessnes
  • Idé/opplegg: Utøverne i No. 4 i samarbeid med Nina Dahl og Merete Rustand Solli

Om kunstner / utøver / gruppe

Bli litt kjent med jentene i No. 4 i videoen «Om lite og stort». Her treffer vi dem før de hadde gitt ut så mye som en singel.
Heldigvis er de i dag fortsatt gode venner, og slapp i 2016 sitt aller første album «Henda i været» til strålende kritikker. Andrealbumet "Hva nå?" kom i 2017 og resulterte i en nominasjon til Spellemannsprisen som årets popgruppe.

«Henda i været» med No. 4 høres allerede ut som et av årets fineste album. Dagsavisen 5/6

«En forbausende flott oppvisning i kammerpop på oslomål.» Dagbladet.no 5/6


Publikumskommentarer