Tilbake
Andrew Redpath
Anna-Julia Granberg

INDRIS JONER + VERTAVO

Med spilleglede og utforskertrang

Å ha noe å glede seg til, er viktig - enten det skal skje i morgen eller om et halvt år. Det er ganske lenge til april 2020, men hvorfor ikke begynne å glede seg allerede? Da kommer nemlig Vertavokvartetten og Sverre Indris Joner på besøk til mellomtrinnet med rykende fersk og spesialskrevet musikk for strykekvartett og piano!

Øyvor, Annabelle, Berit og Bjørg har spilt strykeinstrumenter sammen i 20 år fordi det er det fineste de vet, men aldri musikk som ligner den Sverre har skrevet for dem! Sverre som spiller piano, elsker Latin-Amerikanske rytmer, så musikken kommer nok til å kjennes i kroppen! I tida fram mot turnè, skal de sammen lete etter nye lyder, lytte etter nye klanger, leke seg fram til nye måter å spille på – ja, rett og slett spille seg sammen og finpusse musikken så den blir en fin, rar, vakker, utfordrende, morsom og "uhørt" opplevelse. Og at de kommer til å trenge hjelp fra dere, er jeg ganske sikker på!

PS! Når øvinga er godt i gang og vi har tatt noen viktige valg for produksjonen, kommer det til å dryppe mer info herfra. Ny programtittel blir det òg! Ber dere holde ut og følge med:-)

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Akershus fylkeskommune, kulturseksjonen, DKS-enheten
  • Kunstnere/grupper: Vertavokvartetten og Sverre Indris joner
  • Produsent: Ann-Cathrin Tessnes
  • Idé/opplegg: Vertavokvartetten og Sverre Indris Joner i samarbeid med produsent.

Om kunstner / utøver / gruppe

Sverre Indris Joner har drevet med latinamerikansk musikk med afrikanske røtter i en mannsalder, mens Vertavo har foredlet den klassiske strykekvartett-tradisjonen til sitt ypperste nivå. Når musikere med så vidt  forskjellig bakgrunn møtes, blir det en oppdagelsesferd utenfor det kjente og trygge for alle. Med humor, lek og spilleglede inviteres elevene med på ferden og inn i musikken! Velkommen!

Publikumskommentarer