Tilbake

THIPI OG DEN HEMMELIGE FESTEN

Om vennskap, mot, popkorn og månebobler.

Thipi er ti år og lei av å være pasient på det store sykehuset. En dag sitter hun i vinduskarmen på rommet sitt og oppdager en bitte liten dame med grønn hatt, trillebag og rød nese utenfor inngangen. Damen finner frem et kart og vinker opp til Thipi. 

Litt senere får Thipi og de andre barna på sykehusskolen et postkort med en spennende invitasjon. Men hvem er egentlig Florita, Birdie, Mr. Maxi og Løv som inviterer til vårfest?

Tidligere har Elisabeth turnert med billedbøkene Jeg er Døden, Jeg er Livet og Jeg er Klovnen. Denne gangen er det Thipi og den hemmelige festen hun skal lese fra. Elisabeth bruke figurteater og klovning i møte med barna, og kommuniserer både visuelt og verbalt.

PRODUKSJONEN VISES I BIBLIOTEKSBUSSEN SOM KJØRER INN I SKOLEGÅRDEN.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Akershus fylkeskommune, kulturseksjonen, DKS-enheten
  • Idé/opplegg: Elisabeth Helland LarsenVarighet 40 min + 15 min omvisning i biblioteksbussen

Om kunstner / utøver / gruppe

Elisabeth Helland Larsen (f. 1973) er forfatter og skuespiller. Hun har studert ved teaterskolen Jacques Lecoq i Paris og ved Norsk Barnebokinstitutt. Hun har jobbet som klovn i over 20 år, som sykehusklovn i en årrekke og har vært kunstnerisk leder for Sykehusklovnene. I tillegg driver hun kulturenheten All Noses. Etter 25 års arbeid med klovning på sykehus, asylmottak og flyktningeleirer gleder Elisabeth seg til å møte skolebarn med egne bøker.

Publikumskommentarer