Tilbake
Øystein Thorvaldsen
Ramona Salo
Sigve Knutson
Patrick Bjørsrud

GALLERIBESØK

FORMIDLING I GALLERIET PÅ AKERSHUS KUNSTSENTER​​​​​​​

HØSTEN 2019

Alle elever på 3. trinn i Skedsmo vil få formidling i utstillingene til de fire kunstnerne Sigve Knutson/Andrea Scholze/Ramona Salo/Aleksander Stav i Akershus Kunstsenter sitt galleri i Lillestrøm.

Med disse utstillingen ønsker Akershus Kunstsenteret å løfte frem noen utvalgte unge kunstnerskap som har markert seg som særegne og interessante, og som sier noe universelt om det å være menneske i dag.

Sigve Knutson sin praksis befinner seg et sted mellom visuell kunst, design og kunsthåndverk. Kunstneren prøver å finne frem til nye metoder og verkstøy som åpner for å formgi materialer på en intuitiv måte.

Andrea Scholze jobber for det meste med skulpturer i keramikk. Med blant annet røft modellerte aper som kan frembinge bilder av oss selv og med det eksistensielle refleksjoner.

Ramona Salo Myrseth Med klær, tekstil og fortellerkunst som uttrykksform, tar Salo Myrseth betrakter med på en personlig og kulturell reise i samisk kultur.

Aleksander Stav er en utforsker av natur og kulturhistorie. Med arbeider i primært tre, utforsker Stav også et materiale vi alle har en sterk tilknytning til.


Utstillingsperiode: 04.10 - 03.11

For mer informasjon: www.akershuskunstsenter.no

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Akershus fylkeskommune, kulturseksjonen, DKS-enheten
  • Produsent: Pilotgalleriet, Akershus Kunstsenter
  • Idé/opplegg: Pilotgalleriet, Akershus Kunstsenter, i samarbeid med DKS-koordinator i Skedsmo, Trude Bjerkeseth.

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer