Tilbake
Valkyrien

VALKYRIEN

Rotfast og grensesløst

Gjør dere klare for en både vill og vàr opplevelse med selveste Valkyrien! Ja, de har parkert tilnavnet ”Allstars”, men lydbildet er like særegent og umiskjennelig som før. Med stor glød fortsetter de å utforske og utfordre bruken av tradisjonelle instrumenter og gammel norsk musikk – i et uttrykk for vår tid! Bandet har vært usedvanlig aktive, og har gjennom 10 år med iherdig konsertvirksomhet, utviklet seg til et solid og lekent liveband som aldri spiller to like konserter og som er i stadig forandring. Det som begynte som en ren hardingfeletrio, har utviklet seg til noe som rett og slett er litt vanskelig å beskrive. Valkyrien må oppleves! 

Ved å lytte & lese på FB eller på hjemmesiden (se lenkene til høyre) kan dere gjøre dere litt kjent med Valkyrien før de kommer til deres skole:-)

Læreplanmål

Denne konserten kan bl a forankres i både musikk og norsk,  se vedlegg med læreplanmål til høyre.

Bruk konserten

KONSERTANMELDELSE - et Bruk konserten"- opplegg

"Det å skrive en anmeldelse av en konsert man har sett, er en fin måte å fortelle andre om opplevelsen man har hatt. I tillegg kan anmeldelsen fungere som en grundig evaluering av en konsertopplevelse, internt eller som en del av en tilbakemelding til musikerne og Den kulturelle skolesekken i Akershus" (se vedlegg til høyre)

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Akershus fylkeskommune, kulturseksjonen, DKS-enheten
  • Produsent: Ann-Cathrin Tessnes

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer