Sandbekken ungdomsskole og oppvekstsenter

Sandbekken ungdomsskole og oppvekstsenter

Postadresse: Blystadv. 10, 2006 LØVENSTAD

Besøksadresse: Blystadveien 10, 2006 Løvenstad

Telefon: 64 80 40 20, 64804020

Kontaktperson: Irene Burazer, irene.burazer@ralingen.kommune.no

Antall produksjoner: 5

  • Alle

GOTOGUTA

Kunstarter i samspill, Trinn: 8-10
Boyband feat. Halling
I GotoGuta møter vi tre dansere og en hardingfelemusiker. Tre unge mennesker skal danse halling. Delen som handler om å vise hvor sprek og spenstig man er, går lett. Men for å danse sammen må de nødvendigvis ta på hverandre.  Og kan det bli litt keitete og kleint når det oppstår fysisk kontakt? Denne forestillingen benytter tradisjonell folkedans og musikken som hører til, for å utforske det å finne sin identitet og å pirke i stereotype holdninger til kjønn.
GOTOGUTA er et forestilling der scenekunst, musikk og kulturarv virker sammen.

HANNE KOLSTØ

Musikk, Trinn: 8-10
Dynamisk norsk popmusikk med moderne arrangementer!
Rocka utrykk blenda med synther og frisk vokal!

TENK FILM!

Film, Trinn: 9-10
Hvordan utvikler man en filmidé?Noen ganger får man en idé og tenker: Den skulle jeg å ha laget en film av! Men hva skal egentlig til for at en god idé kan bli til en god film?Dette verkstedet vil gjennom praktiske og lekne øvelser lære deg hvordan man med utgangspunkt i egne erfaringer kan jobbe frem idéer og hvordan man kan utvikle disse idéene til filmer. Alle idéer kan i utgangspunktet bli til en film, men for å få dette til må man også lære seg å tenke film, tenke filmatisk.Dette skoleåret (2019/20) har Viktor med seg Morten til Hurdal og Nannestad i september, oktober og februar. I november er Aurora med ut sammen med Viktor til Frogn og Rælingen.

TO MY CHILDREN

Visuell kunst, Trinn: 8
Shwan Dler Qaradaki har laget den digitale billedfortellingen «To My Children» som et resultat av et besøk i sitt opprinnelsesland – irakiske Kurdistan, et sted hvor ISIS-styrkene bare var noen mil unna. Hvordan er det å bo i Vesten og være redd for at familien der nede når som helst kan bli angrepet av terrorister? Filmen viser et visuelt fortellende brev til Qaradakis barn og ufødte barnebarn i Norge.«To My Children» består av tekst, billedmateriale og musikk. Billedmaterialet er både tegninger, foto og video. Shwan Dler Qaradaki vil vise filmen og snakke med elevene om innholdet, men også om hvordan han har laget fortellingen.Qaradaki setter gjennom sitt kunstneriske virke søklys på spørsmål knyttet til identitet, og det å være en del av en multikulturell virkelighet. I hans arbeider møter vi noen av vår tids mest aktuelle samfunnsspørsmål. De skildres i et personlig og poetisk visuelt språk samtidig som de har en klar politisk undertone.En undrende og reflekterende holdning kjennetegner alle hans prosjekter, som på forsjkjellig vis forsøker å utvide forståelsen av hva det vil si å leve i verden i dag.Lykke til med besøket!

Danseworkshop 2019/2020 (Camilla Evensen og Trude Saksen)

Scenekunst, Trinn: 4-9
4.trinns elever har danseworkshop på høst-semesteret, og 9.trinns elever har danseworkshop på våren. (Se turne-plan)
Elever bør ha på seg ledige klær denne dagen, som er gode å bevege seg i. Danse-workshopen er 3-delt, med en oppvarmingsdel der gruppa  gjør ulike danseøvelser. I del 2 øver gruppa på varierte trinn-kombinasjoner, som i del 3 settes sammen til en koreografi. 
Viktig: Alle skoler må stille med minst en lærer hele workshopdagen. Lærerne kan med fordel bli med på dansingen, men om ikke han/hun er aktiv er det fint om det bistås ved uforutsette hendelser. Ellers er det danseinstruktørene som er ansvarlige for repertoaret denne dagen og selve organiseringen.
Uttrykksform
Åpne filter